Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bany

23. 1. 2011

Výčet postihů

I. Sdílení účtu
– permanentní BAN

II. Hraní s více účty
– permanentní BAN

III. Využití chyb ve hře
– permanentní BAN

IV. Používání skriptů
– permanentní BAN

V. Soustavné napadání (Bashing):
První přestupek - 3 dny
Druhý přestupek - 7 dní
Třetí přestupek - 14 dní
Čtvrtý přestupek - permanentní BAN
speciální případy - 3-30 denní BAN

VI. Spamování okrádacího odkazu na fórech, news-groups, chatech, atd.:
První přestupek - 1 den
Druhý přestupek - 7 dní
Třetí přestupek - 14 dní
Čtvrtý přestupek - permanentní BAN

VII. Urážlivé nebo hanlivé přezdívky a zprávy:
1. stupeň – lehká urážka - 1-5 dní
2. stupeň – vážná urážka - 7-35 dní
3. stupeň - šovinismus, reálné hrozby, výhružky rodině, atd. – permanentní BAN

VIII. Zasílání spamů
První přestupek - 1 den
Druhý přestupek - 7 dní
Třetí přestupek - 14 dní
Čtvrtý přestupek - permanentní BAN

IX. Prodej účtu
– permanentní BAN

X. Urážlivý nebo hanlivý název gildy (mistr gildy je zodpovědný za její název, popis atd.)
První přestupek - varování
Druhý přestupek - 7 dní
Třetí přestupek - 14 dní
Čtvrtý přestupek - permanentní BAN

XI. Používání stránek pro umělé zvyšovaní návštěvnosti
- permanentní ban

XII. Porušení pravidel při obstarávání účtu
První přestupek – 1 den
Druhý přestupek - 7 dní
Třetí přestupek - 14 dní
Čtvrtý přestupek - permanentní BAN

XIII. Postihování jiných prohřešků
V případě zjištění a prokázání spáchání prohřešku definovaného v ustanovení § 6 herních pravidel rozhodne o formě a výši trestu Operátor hry příslušného serveru se souhlasem Administrátora hry. Administrátor hry může rozhodnout o tom, že provinivší hráč bude potrestán na všech herních serverech, má-li zde své herní účty.

Demonstrativní výčet postihů:
- upozornění
- 1-30 denní BAN
- permanentní BAN
- smazání herního účtu

(BAN = zablokování účtu)

NÁZVY BANŮ

MULTIUSING - je to velmi známá záležitost, dva a více účtů na jednom serveru. Multiusing dostanete také pokud s někým sdílíte jeden účet nebo pokud jste nenahlásili sdílení IP (např. hraní ze školy, paří celá rodina apod.)

MESSAGE/INSULT - pošlete interní zprávu (PM) a píšete někomu co nemáte? Prohřešili jste se tím nějak vůči pravidlům hry? Vydírali jste? Vyhrožovali jste někomu? Propagovali jste cokoli, co je proti zákonům a morálce? Je nám jedno, jestli věříte, že by si měl svět vyholi hlavy nebo že by zanikl bez vaší oblíbené drogy – namáte právo tady něco takového šířit, a ani nebudete.

BUILDING – Když už si dáváme pozor na vyjadřování, proč by volba vašeho NICKU (uživatelského jména) měla zůstat stranou? Tuto věcnou cenu vyhráváte za urážlivé a vulgární nicky i za urážlivé, či jinak nevhodné texty a obrázky v popisu postavy (charakteristice).

ALLIANZ – Mistr guildy je vždy zodpovědný za celou svou guildu, včetně popisů a odkazů. Jestli jste si vzpoměli, že si dáte do klanového popisu známé vyznakované gesto se vztyčeným prostředníkem nebo něco podobného, zase na to rychle zapomeňte. To samé platí pro vulgární výroky, obrázky a pod. Tomuto pravidlu podléhají i název, popis a značka klanu.

BASHING - agrese přesně dle pravidel hry. NE, nezajímá nás, co vám udělal. NE, je nám jedno že si to nepamatujete. NE, nebereme ohled na to, že jste si šetřili na nové brnění a on vam vzal poslední zlaťáky nebo že byl na vás sprostý. Měli jste to ohlásit GO. Pro vaši útěchu, napadený musí pustit GO (Game Operátor) do své schránky přijatých zpráv, aby se o důkazech přesvědčil sám, takže je velmi nepravděpodobné, že by vás podle tohoto postupu někdo zabanoval neprávem.

BUG-USING – jakékoliv zneužívání bugu (chyby) hry, včetně psaní kilometrových charakteristik - vážne si myslíte, že na to nikdo nepříde?

STEALING - (krádež). Nejčastěji se jedná o účet.


DECEPTION - jakýkoliv podvod. Napsat „ahoj, já jsem GO Tenaten, dej mi svoje heslo a ja ti aktivuju Centurium zdarma," je nejenom IQ testem pro každého hráče, ale i vydávání se za někoho, kým nejste a proto pápá lálá. To samé platí, když napíšete GO „ahoj, já jsem hráč Tenaten a nějaký blbec mi ukradl účet“ a přitom jste Henonententy a pokoušíte se spáchat předchozí porušení pravidel. GO si pak může dát Ententyky, za co vás zabanuje.


SELLING - jasné jako facka. Je to za prodej účtu, časti účtu, vybavení a nevím čeho všeho ještě. Zaregistrovaním (a mimo to každým přihlášením) souhlasíte se všeobecnými obchodními podmínkami, které zahrnují i to, že se nebudete obohacovat na duchovním vlastnictví GameForge.


PUSHING – tohle vyznamenani dostanete v okamziku, kdy budete rozhazovat svuj okradací odkaz jinde, nez je vyslovne povoleno v sekci „prehled“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář